Etannex
01 / 01

Aktuality

Vnejsi_aktuality_1_barva

VLASTNÍ FORMÁTOVACÍ CENTRUM

V Etannexu je pro nás prioritou vyjít vstříc přáním našich zákazníků. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro vlastnictví know-how a od roku 2020 formátujeme pro naše zákazníky velkoplošné desky ve vlastním technologickém centru.

CNC obráběcí stroj MERCURY 321204-R3S je určen speciálně pro zátěžové prostředí opracování deskových materiálů z cementotřískových, cementovláknitých desek a vysokotlakých laminátů. Mezi nabízené služby patří vrtání, gravírování, plošná perforace, srážení hrany či vytváření jakýchkoliv tvarů podle DWG nebo DXF souboru (elips, šikmin, kruhů, oblouků, křivek).

Aktuality_radotin_hlavni_1velke

MODERNIZACE ŽELEZNIČNÍ STANICE RADOTÍN

Spektrum našich projektů je velmi široké, od bytových domů, přes kancelářské projekty až například po železniční stanici. Aktuálně spolupracujeme na modernizaci železniční stanice Radotín, která je součástí optimalizace trati Praha – Smíchov – Černošice. Dokončení této přestavby bude mít značný dopad zejména na zlepšení dopravní situace v okolí velmi vytížené železniční trati na hranicích Prahy. Od srpna 2021 dodáváme na stavbu velkoformátové desky FUNDERMAX a kombinované podkladní konstrukce.